Kontaktna oddaja februar 2014
By Matjaž on Feb 26, 2014 | In odgovori | Pošlji odziv »
Posnetek celotne oddaje:
Posnamezna vprašanja in odgovori:
Kako to, da marmelada uhaja iz žepkov?
Nasvet ene od poslušalk.
Zakaj se krofi se obračajo v olju - so premalo ali preveč vzhajani?
Kako naj bo ajdov kruh bolj rahel in z mehko skorjo?
Zakaj se je pecivo iz listnatega testa drobilo?
Kako narediti jabolčno juho s fižolom?
Koliko časa je lahko kuhana govedina v hladilniku?
Pustne dobrote
Zakaj krofi popijejo toliko olja?
Kako pripraviti domač kvas?
Po kakšnem vrstnem redu cvreti krofe?
Testo za potico je gumijasto?
Peka kruha - vzhajanje na hladnem ali pogretem pekaču?
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« Kontaktna oddaja marec 2014 | Kontaktna oddaja januar 2014 » |