Komentar from: klementina [Obiskovalec]
spoštovani!
Zelo rada poslušam oddajo sestre Nikoline.Imam pa eno željo. In sicer,da bi sestra pri receptih povedala kolikoje potrebno dodati v testo tekočine. Kot npr. danes. Koliko toplega mleka potrebujemo za pizzo margerito? Brez tega podatka mo recept nič ne pomaga, saj je podatek "mehko testo" zelo subjektiven, sploh za neprofesionalce.
hvala!
Klementina
24.02.2012 @ 17:54

Napiši komentar


E-naslov ne bo prikazan.

URL bo prikazan.
SlaboOdlično
(Line breaks become <br />)
(Ime, E-naslov & Spletna stran)
(Dovolim kontakt s pomočjo obrazca, E-naslov ne bo posredovan))
To je captcha-picture, zaščita pred spamom...
Prosimo, vnesite znake iz zgornje slike. (ni treba paziti na male in velike črke)
« Kontaktna oddaja februar 2012Slivova kaša »