Svetovalnica, 13. november 2023
By Matjaž on Nov 18, 2023 | In Sladica, odgovori, Potica | Pošlji odziv »
Princes krofi, gluhi štruklji, kruhovi cmoki, rahli ajdovi štruklji, orehova potica, uporaba kutine ... so bile teme v tokratni kontaktni oddaji s sestro Nikolino.
Posamezna vprašanja in odgovori: ⬇️⬇️⬇️
Svetovalnica, 30. oktober 2023
By Matjaž on Nov 6, 2023 | In Sladica, Zelenjavna, odgovori, Zelje, Potica | Pošlji odziv »
Kisanje zelja, pravilno pečenje in ohlajanje potice, shranjevanje jedi v hladilniku, reševanje čebule, ki gnije, testo za jabolčni zavitek ... so bile teme v tokratni kontaktni oddaji s sestro Nikolino.
Posamezna vprašanja in odgovori: ⬇️⬇️⬇️
Svetovalnica, 16. oktober 2023
By Matjaž on Okt 19, 2023 | In odgovori, Krompir, Bučke | Pošlji odziv »
Bučni zavitek, golaž, makroni, jajčevci, olupljen krompir ... so bile teme v tokratni kontaktni oddaji s sestro Nikolino.
Posamezna vprašanja in odgovori: ⬇️⬇️⬇️
Svetovalnica, 25. september 2023
By Matjaž on Sep 29, 2023 | In Sladica, odgovori, Bučke | Pošlji odziv »
Štajerska gibanica, kostanj za nadev, shranjevanje špinače, jedi iz bučk, marmelada iz grozdja ... so bile teme v tokratni kontaktni oddaji s sestro Nikolino.
Posamezna vprašanja in odgovori: ⬇️⬇️⬇️
Svetovalnica, 11. september 2023
By Matjaž on Sep 15, 2023 | In Sladica, odgovori, Brez mesa, Kaše, Enolončnica | Pošlji odziv »
Jedi za več dni, prosena kaša z jabolki, kruh, rolada, vlaganje čebule in česna ... so bile teme v tokratni kontaktni oddaji s sestro Nikolino.
Posamezna vprašanja in odgovori: ⬇️⬇️⬇️
Svetovalnica, 28. avgust 2023
By Matjaž on Avg 30, 2023 | In odgovori, Bučke | Pošlji odziv »
Jedi iz buče hokaido, marmelada in zavitek iz buč, domači ajvar, domači sladoled iz banan ... so bile teme v tokratni kontaktni oddaji s sestro Nikolino.
Posamezna vprašanja in odgovori: ⬇️⬇️⬇️
Svetovalnica, 24. julij 2023
By Matjaž on Jul 24, 2023 | In Juha, Zelenjavna, odgovori, stročji fižol, Bučke, Enolončnica | Pošlji odziv »
Kosilo za začetnike, uporaba surovih jajc, pohane bučke, katero vrsto govejega mesa uporabiti, suhi grah, vložen stročji fižol, zelenjavna juha ... so bile teme v tokratni kontaktni oddaji s sestro Nikolino.
Posamezna vprašanja in odgovori: ⬇️⬇️⬇️
Svetovalnica, 10. julij 2023
By Matjaž on Jul 14, 2023 | In odgovori, Krompir | Pošlji odziv »
Tatarska omaka, lepinje, njoki, ribezova marmelada, mesni polpeti, rižota z zelenjavo ... so bile teme v tokratni kontaktni oddaji s sestro Nikolino.
Posamezna vprašanja in odgovori: ⬇️⬇️⬇️