Zadnji komentarji

Odgovor na: Zapečen por s krompirjem

Taja [Obiskovalec]
Zelo enostavno,zdravo in okusno.Za prste polizat.
PojdiPojdi 14.04.2017 @ 15:16

Odgovor na: Zapečen por s krompirjem

Taja [Obiskovalec]
Zelo enostavno,zdravo in okusno.Za prste polizat.
PojdiPojdi 14.04.2017 @ 14:34

Odgovor na: Žrebičkovi zrezki v omaki

Maja Radin [Obiskovalec]
Bom poskusila.
PojdiPojdi 12.12.2015 @ 18:37

Odgovor na: Skutine miške

Zdenka [Obiskovalec]
Vrhunsko slastno in božansko..jaz sem namesto rozin dala brusnice..čista 10-ka..bravo..sladek in slasten ozdravček vsem..
PojdiPojdi 07.02.2015 @ 16:32

Odgovor na: Kavne rezine s smetano

nuša [Obiskovalec]
Jih bom poskusila speči. Zanima me, kako bi se obneslo, če bi pečeno narezala na kvadratke in jih povaljala v kokosu. Glede na količino preliva mislim, da je dovolj sočno, da bi se kokos prijel. Imam prav?
PojdiPojdi 11.09.2014 @ 19:34

Odgovor na: Zeljne krpice

Aleš Mrzel [Obiskovalec]
Že leta iščem recept da pripravim jed ko sem bil v vojski, bil sem lačen ampak na začetku tudi izbirčen z to jedjo sem se vsaj najedel, bila je dobra sedaj pa tudi po starih navadah sam kisam zelje,repo, vrtnarim,pripravljam koline,sušim rastline za čaje,zelišča,škoda da se mladi premalo zanimajo za znanje prednikov.
Lp.Mrze
PojdiPojdi 21.08.2014 @ 17:09

Odgovor na: Kontaktna oddaja julij 2014

GROŠL FRANJA [Obiskovalec]
SPOŠTOVANA IN ZELO CENJENA S.NIKOLINA,

VI STE NAJBOLJŠI MED NAJBOLJŠIMI KUHARICAMI PRI NAS. ODKAR IMAM VAŠE KNJIGE, SE JIH DRŽIM KO PIJAN PLOTA IN SIGURNO JED USPE.
VAŠ NAČIN PODAJANJA JE TAKO PRIJETEN, TAKO PRISRČEN IN ISKREN, DA SE VAM TUDI
PRAV TAKO ISKRENO ZAHVALJIJEM.
ZELO PRIJETEN IN PRIJAZEN PA JE TUDI GOSPOD MATJAŽ, KI ODDAJO VODI. OBEMA PRISRČEN POZDRAV, FRANJA
PojdiPojdi 30.07.2014 @ 00:15

Odgovor na: Sok iz jagod

marija [Obiskovalec]
imam samo eno vprašanje, ali se sok nalije v vroče steklenice, ali se tudi prej ohladi.

ker sem že preizkušala vaše recepte in moram zelo pohvaliti so odlični.
PojdiPojdi 04.06.2014 @ 12:34

Odgovor na: Pariške rože

sonja [Obiskovalec]
Zelo dober in enostaven recept.Primeren za vse vrste praznikov.

Vsi vaši recepti so odlični..
Sonja
PojdiPojdi 16.04.2014 @ 10:45

Odgovor na: Kavne rezine s smetano

Neža [Obiskovalec]
Super sem bola navdušena ODLIČNO in enostavno
PojdiPojdi 03.03.2014 @ 22:16

Odgovor na: Slivov zavitek

ANDREJA [Obiskovalec]
sestra nikolina ima zelo zelo dobre recepte sem zelo zadovoljna
PojdiPojdi 21.02.2014 @ 12:27

Odgovor na: Fižolova juha

simona [Obiskovalec]
Tudi otoka stara 14 in 10 let sta pomazala krožnik!
PojdiPojdi 23.11.2013 @ 12:14

Odgovor na: Juha iz stročjega fižola

Naravoslovne Inštrukcije [Obiskovalec] · http://www.naravoslovneinstrukcije.webs.com
Odličen recept!
PojdiPojdi 12.11.2013 @ 14:10

Odgovor na: Riba s krompirjem v pečici

tatjana [Obiskovalec]
super pojedina
PojdiPojdi 20.04.2013 @ 11:02

Odgovor na: Kraljevi zvitek v juhi

irena [Obiskovalec]
z zanimanjem prebiram in mi je v pomoč pri kuhanju ali pečnju; hvala!!!
PojdiPojdi 28.03.2013 @ 17:02

Odgovor na: Jajčna jed

ivanka kuralt [Obiskovalec]
Čudovit recept,da porabiš kruh in še dobro je. Kruhovih cmokov se mi ne da vedno delat, pa še dobri mi niso. Še manj ocvrte kruhove šnite. Mogoče zato, ker smo jih včasih prevečkrat jedli. Hvala in lep pozdrav Ivanka
PojdiPojdi 27.10.2012 @ 11:58

Odgovor na: Juha iz bučk

Romana Samec [Obiskovalec]
Juha je bila odlična !
PojdiPojdi 04.10.2012 @ 18:28

Odgovor na: Zdrobovi cmoki

Damjan [Obiskovalec]
ocena 7,4399
PojdiPojdi 30.08.2012 @ 17:21

Odgovor na: Biskvit s sadjem

Matjaž [Član]
Seveda :-), hvala, je že popravljeno.
PojdiPojdi 26.08.2012 @ 14:13

Odgovor na: Olje se peni

darkoasic zagorje [Obiskovalec] · http://webmail.evj.si
Nasvet,zaradi penjenja olja pri cvrtju,je lahko.tudi naslednji.Jaz naprimer preden olje čisto pogrejem vlivam volje počasi in previdno po približno pokrovček RUMA v olje.Ob enem pa pazim in pokrivam s pokrovko olje,da ne škropi okoli.
PojdiPojdi 24.08.2012 @ 21:25