Kontakna oddaja september 2013
By Matjaž on Sep 23, 2013 | In odgovori | Pošlji odziv »
Posnetek celotne oddaje:
Posnamezna vprašanja in odgovori:
Strojni keksi - ali navadno moko lahko zamenja za graham:
Zakaj se biskvit sesede:
Zamenjava sladkorja (navadnega z rjavim) pri piškotih:
Zakaj je opečeno meso tako trdo:
Kako pripraviti krompirjeve žgance:
Peka kruha:
Kako pripraviti slivovo marmelado oz. džem:
Ali je voda obarjene/blanširane špinače ali blitve uporabna ali ne:
Zakaj kruh v zadnje 1/4 ure upade:
Kako narediti koroške žgance:
Kako narediti bučke:
Kako narediti sočno krompirjevo solato:
Zakaj hruške zgoraj v kozarcu spremenijo barvo:
Konzerviranje brusnic:
Kako vložiti korenje v slanici, je bolje zmrzovanje:
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« Kontakna oddaja oktober 2013 | Kontaktna oddaja avgust 2013 » |