Komentar from: klementina [Obiskovalec]
*****
Hvala vam za odgovor.
Imam pa še eno vprašanje.
Kruh pečem v modelu v aparatu za peko kruha. Včasih se, kljub lepemu vzhajanju, proti koncu peke vgrezne. To se zgodi samo pri kruhu iz bele moke, nikoli pa pri polnozrnatem, ječmenovem ali pirinem.Kako naj to preprečim? Poskusila sem že z manj vode, vendar to ni rešitev, je le bolj gost, še vedno pa je vgreznjen.Zelo vesela bom odgovora.
Najlepša hvala vam v naprej.
Klementina.
26.03.2012 @ 21:34

Napiši komentar


E-naslov ne bo prikazan.

URL bo prikazan.
SlaboOdlično
(Line breaks become <br />)
(Ime, E-naslov & Spletna stran)
(Dovolim kontakt s pomočjo obrazca, E-naslov ne bo posredovan))
To je captcha-picture, zaščita pred spamom...
Prosimo, vnesite znake iz zgornje slike. (ni treba paziti na male in velike črke)
« Jedi iz koprivKontaktna oddaja, marec 2012 »