Komentar from: marija čeh [Obiskovalec]
nimam komentarja na gornjo kremo, ampak vprašanje, zakaj se mi želetina sesiri, ko
pripravljam jogurtvo strjenko. Želatino stopim nad soparo in jo vmešam v jogurtovo maso, dodam stepeno sladko smetano ter vlijem v model. Z veseljem uporabljam vaše recepte, posebno dragoceni so mi nasveti, tudi najbolj drobni. Šabesa po vašem receptu mi je uspela super. Prosim za recept doma izdelane vegete. Hvala, Boglonaj
16.08.2012 @ 12:56

Napiši komentar


E-naslov ne bo prikazan.

URL bo prikazan.
SlaboOdlično
(Line breaks become <br />)
(Ime, E-naslov & Spletna stran)
(Dovolim kontakt s pomočjo obrazca, E-naslov ne bo posredovan))
To je captcha-picture, zaščita pred spamom...
Prosimo, vnesite znake iz zgornje slike. (ni treba paziti na male in velike črke)
« Kako je s tečaji?Junijska kontaktna oddaja »