Kontaktna oddaja maj 2016
By Matjaž on Maj 23, 2016 | In odgovori | Pošlji odziv »
Tokrat vas je zanimalo, kako pripraviti pecivo, o peki krompirja, mesa in zelenjave, pripravi bezgovega sirupa, segrevanju kozarcev za kompot, pogrevanju rizi-bizija, količini pecilnega praška, kruhu s trdo skorjo, kruhovih cmokih, uporabi pečenke, kremah za torte, pripravi golaža, čokoladnega obliva, ocvrtih bezgovih cvetov in sušenju bezgovih cvetov.
Posnetek celotne oddaje:
Posamezna vprašanja in odgovori:
Pecivo, ki ga lahko pripravimo vnaprej
Koliko olja pri peki krompirja, zelenjave in mesa?
Recept za bezgov sirup
Pogrevanje kozarcev za kompot
Se rizi-bizi lahko pogreva?
Količina pecilnega praška
Kruh s trdo skorjo
Kruhovi cmoki se razkuhajo
Svinjska pečenka dan potem
Kreme za torte
Golaž
Čokoladni obliv za piškote
Ocvrti bezgovi cvetovi
Shranjevanje v skrinji
Bezgovi cvetovi - sušenje.
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« Kontaktna oddaja junij 2016 | Kontaktna oddaja april 2016 » |