Svetovalnica, 27. marec 2017
By Matjaž on Mar 29, 2017 | In odgovori | Pošlji odziv »
Tokrat je sestra Nikolina šestič sodelovala v Svetovalnici. Spraševali ste jo, zakaj so masleni keksi pri uporabi staljene kokosove maščobe postali "špehasti", kako pripraviti domačo majonezo, recept za domače piškote, narastek, v katerem bi porabili stare žemlje ali krofe, rolada iz pirine moke, ali je treba meso za juho odtaliti, zakaj se karamel sesiri, kako pripraviti močnik brez jajc, kaj je narobe pri pripravi biskvita za potratno potico.
Nekateri ste se oglasili tudi s svojimi kuharskimi izkušnjami. Hvala vam!
Posnetek celotne oddaje:
Posamezna vprašanja in odgovori:
Masleni keksi so pri uporabi staljene kokosove maščobe postali "špehasti" - zakaj?
Kako pripraviti domačo majonezo?
Recept za domače piškote
Narastek, v katerem bi porabili stare žemlje ali krofe
Recept za rolado iz pirine moke
Meso za juho
Zakaj se karamel sesiri?
Močnik brez jajc
Biskvit za potratno potico.
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« Svetovalnica, 11. april 2017 | Svetovalnica, 8. marec 2017 » |