• Avtorji oddaje


  Jože Dežman
  muzejski svetnik


  Monika Kokalj Kočevar
  muzejska svetnica


  Irena Uršič
  muzejska svetovalka


  Majda Pučnik Rudl
  nekdanja predsednica komisije vlade RS za izvajanje zakona o popravi krivic


  Marta Keršič
  Študijski center za narodno spravo


  Mirjam Dujo Jurjevčič
  Študijski center za narodno spravo

 • XML Feeds

Tags: ben lewis

28. 9. 2011, Titoistični cirkus, 4. del

V zadnji septemberski oddaji Moja zgodba bo na vrsti 4. del cikla Titoistični cirkus. Z nami v studiu bo kustos Gorenjskega muzeja, zgodovinar Jože Dežman. Vici niso bili samo smešni ampak tudi zelo resni. In s temi šalami bomo tudi zaključili ta cikel o… more »

21. 9. 2011, Titoistični cirkus, 3. del

V oddaji Moja zgodba bomo v okviru cikla oddaj Titoistični cirkus z Jožetom Dežmanom vzeli v percep dve knjigi Bena Lewisa, ki govori o šalah, ki so nastale pod totalitarizmom v različnih državah razen v Jugoslaviji in Jožeta Pirjevca Tito in tovariši. D… more »

14. 9. 2011, Titoistični cirkus, 2. del.

V Moji zgodbi nadaljujemo z drugim delom Titoističnega cirkusa. Z nami v studiu bo Jože Dežman. Oddajo boste spremljali v prepletu dveh knjig Bena Lewisa govori o šalah, ki so nastale pod totalitarizmom v različnih državah razen v Jugoslaviji in Jožeta P… more »

7. 9. 2011, Titoistični cirkus, 1. del

Po daljšem času se nam bo v studiu Radia Ognjišče pridružil muzejski svetnik Goenjskega muzeja Jože Dežman. Odprli bomo nov cikel oddaj z naslovom Titoistični cirkus. Gre za Titoistične vice, ki so izšli v knjigi Ben Lewisa Smeh in kladivo, ki je izšla p… more »