Obliv za torto
By Matjaž on Maj 13, 2011 | In odgovori | Pošlji odziv »
poslušalka Marija: kako narediti bel obliv torte?
odgovor sestre Nikoline: sladkor v prahu (15-18 dag) presejemo, dodamo 1 žlico svežega beljaka, 3 žlice limoninega soka zavremo (v mikrovalovni) ali citronsko ki slino, prilivajmo v sladkor in mešamo, dodajamo po kapljicah in mešamo. Na hrbtu žlice vidimo, kako je obliv tekoč. Mora biti tak, da torta ostane bela. Da ne bo preveč teklo, dodamo sladkor.
Obliv je tekoč. Zlijemo na pripravljeno torto - na sredino in potem torto nagibamo, da se sam razliva, lahko si pomagamo s paleto, da se čisto poravna. Ta obliv se bo kmalu začel sušiti.
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« Sirovi štrukeljci v juhi | Okrasitev torte » |