Govedina iz juhe
By Matjaž on Mar 12, 2012 | In Glavna jed | Pošlji odziv »
3 žlice olja
1 čebula
25 dag kuhane govedine
3 stroki česna
zajemalka juhe
3-4 jajca
sol, poper, ščep majarona
peteršilj
Govedino iz juhe lahko uporabimo še toplo ob krompirju ali drugi prilogi. Porabimo jo lahko tudi na naslednji način:
na olju popražimo sesekljano čebulo. Med tem drobno narežemo kuhano govedino, damo jo na praženo čebulo in skupaj pražimo. Česen stremo, ko postane suho, dolijemo malo juhe ali vode. Med tem razžvrkljamo jajca, jih malo solimo. Dodamo k mesu, malo premešamo, po potrebi popramo in dodamo majaron. Jed je gotova, posodo odmaknemo s štedilnika. Lahko potresemo še peteršilj. Najbolje je sveže pripravljeno.
Zraven damo kuhan krompir in solato.
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« Kmečka solata | Skutin narastek » |