Kontaktna oddaja avgust 2014
By Matjaž on Avg 25, 2014 | In odgovori | Pošlji odziv »
Uporaba beljakov. Hranjenje beljakov. Ali se lahko zamrznejo slive s koščicami? V Avstriji imajo 'kaiseršmorn', pečen v pečici ne v ponvi. Koliko riža na 10 dag mesa za nadevane paprike? Siva pena pri kuhanju juhe - se jo pobere ali ne? Ali je bistrost juhe odvisna od kosti? Se lahko jabolčno čežano konzervira? Ocvrti bučkini cvetovi - jih je treba oprati znotraj? Zakaj pečen biskvit upade? Stročji fižol - se špičke odrežejo ali pustijo? Kako shraniti lešnike za pozneje? Zakaj breskov sok v steklenici na vrhu dobi plesen? Pecivo iz zmrznjenga listnatega testa. Kruhov pečenjak. Recept za zajčjo obaro, zajec ni mlad. Vložene kumarice - se lahko postopek ponovi?
Posnetek celotne oddaje:
Posamezna vprašanja in odgovori:
Uporaba beljakov.
Hranjenje beljakov.
Ali se lahko zamrznejo slive s koščicami?
V Avstriji imajo 'kaiseršmorn', pečen v pečici ne v ponvi.
Koliko riža na 10 dag mesa za nadevane paprike?
Siva pena pri kuhanju juhe - se jo pobere ali ne? Ali je bistrost juhe odvisna od kosti?
Se lahko jabolčno čežano konzervira?
Ocvrti bučkini cvetovi - jih je treba oprati znotraj?
Zakaj pečen biskvit upade?
Stročji fižol - se špičke odrežejo ali pustijo?
Kako shraniti lešnike za pozneje?
Zakaj breskov sok v steklenici na vrhu dobi plesen?
Pecivo iz zmrznjenga listnatega testa.
Kruhov pečenjak.
Recept za zajčjo obaro, zajec ni mlad.
Vložene kumarice - se lahko postopek ponovi?
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« Kontaktna oddaja september 2014 | Kontaktna oddaja julij 2014 » |