Kontaktna oddaja september 2014
By Matjaž on Sep 22, 2014 | In odgovori | Pošlji odziv »
Bučke polnjene s kuskusom. Zakaj pri buhteljnih marmelada zleze? Priprava zeljnate solate, oprati liste ali potem narezano zelje? Kdaj soliti? Golaž ali zrezki iz žrebička. Kako pripraviti pražena jetrca, da bodo krhka? O jetrcih in pivu. Kdaj se polije malo medu čez pečenko, da naredi barvo in je skorja hrustljava? Konzerviranje pese. Kakšno sadje bi dodala kutini za marmelado? Kavne rezine s smetano? Paprike za zimo. Nadevana paprika - omaka in mesni nadev. Marmelada iz sliv, ki so bile zelo sočne.
Posnetek celotne oddaje:
Posamezna vprašanja in odgovori:
Bučke polnjene s kuskusom.
Zakaj pri buhteljnih marmelada zleze?
Priprava zeljnate solate, oprati liste ali potem narezano zelje? Kdaj soliti?
Golaž ali zrezki iz žrebička.
Kako pripraviti pražena jetrca, da bodo krhka?
O jetrcih in pivu.
Kdaj se polije malo medu čez pečenko, da naredi barvo in je skorja hrustljava?
Konzerviranje pese.
Kakšno sadje bi dodala kutini za marmelado?
Kavne rezine s smetano?
Paprike za zimo.
Nadevana paprika - omaka in mesni nadev.
Marmelada iz sliv, ki so bile zelo sočne.
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« Kontaktna oddaja oktober 2014 | Kontaktna oddaja avgust 2014 » |