Kontaktna oddaja november 2014
By Matjaž on Nov 24, 2014 | In odgovori | Pošlji odziv »
Pečena prosena kaša s sadjem in vanilijevo kremo. Zakaj kruh ali potica na sredi počita? Zavitek iz oranžne buče. Kako se servira francoske sire? Pri potici se skorja loči od testa. Potica, ko se čas pečenja konča. Kako se pečejo krvavice, da ne počijo? Kvašeni štruklji upadejo, ko jih kuha v krpi. Jed iz možganov. Kako razrezati kremne rezine? Ohrovtovi listi so uporabni. Belo vino v krhkih flancatih.
Posnetek celotne oddaje:
Posamezna vprašanja in odgovori:
Pečena prosena kaša s sadjem in vanilijevo kremo.
Zakaj kruh ali potica na sredi počita?
Poslušalkin recept za pečenje kaše.
Nasvet poslušalke: kaša in rast las.
Zavitek iz oranžne buče.
Kako se servira francoske sire?
Zavitek iz oranžne buče in skute.
Pri potici se skorja loči od testa.
Potica, ko se čas pečenja konča
Nasvet poslušalke o potici in kaši.
Kako se pečejo krvavice, da ne počijo?
Nasvet poslušalke o potici po peki.
Kvašeni štruklji upadejo, ko jih kuha v krpi.
Jed iz možganov.
Kako razrezati kremne rezine?
Ohrovtovi listi so uporabni.
Belo vino v krhkih flancatih.
Kako je s kuharskimi tečaji?
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« Kontaktna oddaja december 2014 | Kontaktna oddaja oktober 2014 » |