Kontaktna oddaja december 2014
By Matjaž on Dec 22, 2014 | In odgovori | Pošlji odziv »
Omaka iz žajblja za pečenke. Potica se odvija. Kuhani štruklji upadejo. Kako namzati glineni pekač, da se potica ne bo prijela? Nutellina torta ima na sredi hribček. Zakaj potica poči ob zunanjem robu pekača? Kako ravnati s potico, ko jo vzamemo iz pečice? Kako pripraviti rostbif, da bo mehak a rdeč? Za kaj se uporabi črna redkev? Katera omaka sodi k lososovim filejem? Makov nadev za potico. Ali je treba orehe za nadev pri potici oprati, da ne pride do zgage? Orehov nadev je temen in pust. Recept za linške oči. Je kisel kvas vzrok, da jed ni vzhajala?
Posnetek celotne oddaje:
Posamezna vprašanja in odgovori:
Omaka iz žajblja za pečenke.
Potica se odvija.
Kuhani štruklji upadejo.
Kako namzati glineni pekač, da se potica ne bo prijela?
Nutellina torta ima na sredi hribček.
Zakaj potica poči ob zunanjem robu pekača?
Kako ravnati s potico, ko jo vzamemo iz pečice?
Kako pripraviti rostbif, da bo mehak a rdeč?
Za kaj se uporabi črna redkev?
Katera omaka sodi k lososovim filejem?
Makov nadev za potico.
Ali je treba orehe za nadev pri potici oprati, da ne pride do zgage?
Orehov nadev je temen in pust.
Recept za linške oči.
Je kisel kvas vzrok, da jed ni vzhajala?
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« Tudi v letu 2015 | Kontaktna oddaja november 2014 » |