Kontaktna oddaja avgust 2016
By Matjaž on Avg 22, 2016 | In odgovori | Pošlji odziv »
Tokrat ste spraševali o kuhanju domačih širokih rezancev, vzhajanju hlebčkov kruha, zakaj svinjska mast poka, o paradižnikovi mezgi, vzhajanju brezglutenskega kruha, nadevu za grmado, domačem frutku iz breskev, vlaganju rdeče paprike, alkoholu kot aromi in o aromi iz pomaranč iz sladkorja ter zakaj skorja pri potici odstopi.
Posnetek celotne oddaje:
Posamezna vprašanja in odgovori:
Kuhanje domačih širokih rezancev
Čokoladne kocke upadejo, kako brokoli in cvetača v skirnjo, ali so uporabna stebla od blitve?
Vzhajanje hlebčkov kruha
Svinjska mast poka
Svinjska mast poka - odziv 1
Svinjska mast poka - odziv 2
Konzerviranje paradižnika 1
Konzerviranje paradižnika 2
Priprava cmokov brez jajc
Nadev za grmado iz kruha
Vzhajanje brezglutenskega kruha
Vzhajanje brezglutenskega kruha - odziv
Vlaganje rdeče paprike
Koruzni kruh
Priprava domačega frutka
Alkohol kot aroma
Aroma - pomaranča s sladkorjem
Skorja pri potici odstopi
Rum in domač frutek - odziv
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« Kontaktna oddaja september 2016 | Kontaktna oddaja julij 2016 » |