Kontaktna oddaja februar 2015
By Matjaž on Feb 23, 2015 | In odgovori | Pošlji odziv »
Kako sestaviti skutino-zelenjavno lopatnico, zakaj se olje pri cvrtju začne peniti, zakaj kvašeni flancati razpokajo, koliko časa je hrana v hladilniku še dobra, kako pripraviti bikovo jajce, o kruhu tako in drugače, tudi zakaj skorja na kruhu odstopi in kako postane debelejša, zakaj se kruhovi cmoki razkuhajo, recept za kruhov pečenjak in o tiramisuju.
Posnetek celotne oddaje:
Posamezna vprašanja in odgovori:
Kako sestaviti skutino-zelenjavno lopatnico?
Zakaj se olje pri cvrtju začne peniti?
Zakaj kvašeni flancati razpokajo?
Komentar na skutine miške z brusnicami.
Koliko časa je hrana v hladilniku še dobra?
Kako pripraviti bikovo jajce?
Nasvet poslušalca za pripravo bikovih jajc ...
Izkušnje o bikovih prašnikih.
Zakaj skorja na kruhu odstopi?
Priprava kruha: gnetenje testa, peka, hlajenje.
Kako postane skorja debelejša?
Zakaj se kruhovi cmoki razkuhajo?
Kruhovi štruklji so bili stekleni?
Recept za kruhov pečenjak.
O tiramisuju.
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« Kontaktna oddaja marec 2015 | Kontaktna oddaja januar 2015 » |