Kontaktna oddaja februar 2016
By Matjaž on Feb 23, 2016 | In odgovori | Pošlji odziv »
Sestro Nikolino ste v februarski oddaji spraševali o sočenju sadja, pripravi pečenih krofov, koprivah, uporabi radiča, zakaj se testo za potico trga, zakaj odstopi skorja pri potici, kalčkih pri česnu, zelenjavnih narastkih, zelenjavnih juhah, hruškovem likerju in dušenem sadju v postnem času.
Posnetek celotne oddaje:
Posamezna vprašanja in odgovori:
Šampinjoni v omaki.
Sočenje sadja.
Krofi, pečeni v pečici.
Postopek priprave pečenih krofov.
O koprivah ...
Uporaba kopriv - prvi odziv.
Uporaba kopriv - drugi odziv: sok iz kopriv in korenčka.
Poklicala je še poslušalka, ki je predlagala, da v tak sok dodamo še limono.
Uporaba kopriv - tretji odziv: posušene koprive za dodatek solati.
Uporaba radiča.
Kalčki pri česnu.
Zelenjavni narastek.
Zakaj se testo za potico trga?
Zakaj pri potici odstopa skorja?
Okusna zelenjavna juha.
Hruškov liker.
Dušeno sadje v postu.
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« Oddaja marec 2016 | Kontaktna oddaja januar 2016 » |