Ribje polpete
By Matjaž on Jun 6, 2012 | In Glavna jed, Ribe | Pošlji odziv »
40 dag ribjih filetov (oslič, losos, postrv ...)
2 jajci
3 žlice drobtin
3 stroki česna
sol
fino sesekljan peteršilj - drobnjak
vršiček rožmarina
Uporabimo lahko ostanke rib iz prejšnjih dni (skorjico cvrtja odstranimo). Če imamo sveže, jih narežemo na koščke ter malo popražimo. Sesekljamo česen in peteršilj, ter vse skupaj zmiksamo. Dodamo jajce in drobtine ter premešamo. Naredimo testo. Segrejemo olje. Z žlico zajemamo testo in damo na olje. Opečemo z obeh strani.
Zraven ponudimo solato, krompir, testenine ...
Za boljši okus damo vršiček rožmarina v olje, zmletega pa damo v testo. Karkoli bo naredilo boljši okus jedi.
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« Lešnikov šarkelj | Špinačni narastek » |