Svetovalnica, 12. junij 2017
By Matjaž on Jun 12, 2017 | In Juha, odgovori, Kaše, Potica | Pošlji odziv »
Tokrat je sestra Nikolina enajstič sodelovala v Svetovalnici. Spraševali ste jo o pripravi ajdove kaše s šampinjoni ali zelenjavo, kako skuhati bistro juho in narediti buhteljne, s čim nadomestimo pecilni prašek ter ali je pogreta hrana res strupena strupena. Hvala tudi vsem, ki ste se oglasili s svojimi izkušnjami.
Posnetek celotne oddaje:
Posamezna vprašanja in odgovori:
Kako skuhati ajdovo kašo s šampinjoni oz. zelenjavo?
Kako skuhati bistro govejo juho?
Kako narediti buhteljne, da ne bodo padli skupaj in bodo mehki?
Uporaba pecilnega praška - s čim ga lahko nadomestimo?
Ali je pogreta hrana res strupena?
Zakaj skorja na vrhu potice odstopa?
Višnjev liker.
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« Svetovalnica, 26. junij 2017 | Svetovalnica, 29. maj 2017 » |