Kategorija: Juha

Svetovalnica, 28. april 2025

Špargljeva juha, uporaba šunke od žegna, domače zlate kroglice, koruzni kruh je uspel, carski praženec, luštrek ... so bile teme v tokratni kontaktni oddaji s sestro Nikolino.

Posamezna vprašanja in odgovori: ⬇️⬇️⬇️

Preberi več

Svetovalnica, 10. marec 2025

Piškoti iz ovsenih kosmičev, vampi na tržaški način, juha iz lisičk, jedi iz prosene kaše, rahel in puhast šmorn, sočne piščančje prsi ... so bile teme v tokratni kontaktni oddaji s sestro Nikolino.

Posamezna vprašanja in odgovori: ⬇️⬇️⬇️

Preberi več

Svetovalnica, 25. november 2024

Jedi na žlico (enolončnice), vanilijevi rogljički, strojni keksi, glazura za piškote, karamelizirani lešniki, orehi za medenjake, meso iz goveje juhe, pašta fižol, piškoti se razlezejo ... so bile teme v tokratni kontaktni oddaji s sestro Nikolino.

Posamezna vprašanja in odgovori: ⬇️⬇️⬇️

Preberi več

Svetovalnica, 30. september 2024

Sirup iz malin, zelen paradižnik, biskvit z bananami, gobova štruca, domač jabolčni kis ... so bile teme v tokratni kontaktni oddaji s sestro Nikolino.

Posamezna vprašanja in odgovori: ⬇️⬇️⬇️

Preberi več

Svetovalnica, 16. september 2024

Slivova marmelada, kako prav panirati, tudi brez olja, marmelada iz grozdja, kako shraniti orehe, pogrevanje gobove juhe, potica se trga, domači ajvar ... so bile teme v tokratni kontaktni oddaji s sestro Nikolino.

Posamezna vprašanja in odgovori: ⬇️⬇️⬇️

Preberi več

Svetovalnica, 10. junij 2024

Juha iz kolerabe, juha iz starega petelina, jedi iz blitve, zmiksane solate, zamrzovanje kumar, preprosto pecivo iz jagod ... so bile teme v tokratni kontaktni oddaji s sestro Nikolino.

Posamezna vprašanja in odgovori: ⬇️⬇️⬇️

Preberi več

Svetovalnica, 24. julij 2023

Kosilo za začetnike, uporaba surovih jajc, pohane bučke, katero vrsto govejega mesa uporabiti, suhi grah, vložen stročji fižol, zelenjavna juha ... so bile teme v tokratni kontaktni oddaji s sestro Nikolino.

Posamezna vprašanja in odgovori: ⬇️⬇️⬇️

Preberi več

Svetovalnica, 26. junij 2023

Telečja obara, pranje sadja ali ne, zakaj kruh poči, bučke, nasveti za kuharje začetnikarje ... so bile teme v tokratni kontaktni oddaji s sestro Nikolino.

Posamezna vprašanja in odgovori: ⬇️⬇️⬇️

Preberi več