Kategorija: Juha

Svetovalnica, 23. april 2018

Sestra Nikolina je osmič sodelovala v Svetovalnici v letu 2018. Spraševali ste, zakaj goveja juha postaja rjava, o pripravi goveje pečenke, pehtranovi potici, biskvitu z jagodami, juhi in rižoti iz špargljev, o grški solati, zakaj imajo krofi luknje ...

Posnetek celotne oddaje:

Posamezna vprašanja in odgovori:

Preberi več

Svetovalnica, 9. april 2018

Sestra Nikolina je sedmič sodelovala v Svetovalnici v letu 2018. Govoril smo o pripravi zelenjave: omake iz regrata, grahove juhe, ješprenja z zelenjavo, juhe iz regrata, mladih kopriv in čemaža, omake iz jajčevcev, brokolijev narastek ...

Posnetek celotne oddaje:

Posamezna vprašanja in odgovori:

Preberi več

Svetovalnica, 22. januar 2018

Sestra Nikolina je drugič sodelovala v Svetovalnici v letu 2018. Spraševali ste jo zakaj je jabolčni zavitek na vrhu trd, o pripravi smoothija, uporabi govejega mesa iz juhe, ali k segedinu dodamo lovorov list, kako pripraviti ješprej ali ričet, katero meso izbrati in kaj dodamo od zelenjave, iz katerega mesa bo segedin boljši, kako narediti sočno in okusno omako iz mletega mesa.

Posnetek celotne oddaje:

Posamezna vprašanja in odgovori:

Preberi več

Svetovalnica, 9. oktober 2017

Sestra Nikolina je devetnajstič sodelovala v Svetovalnici. Spraševali ste o  uporabnosti gob v zamrzovalniku, kuhanju suhega fižola, kuhanju kokošje juhe, paniranju brez drobtin, pripravi koruznega kruha ... Hvala tudi za vaše nasvete in recepte ...

Posnetek celotne oddaje:

Posamezna vprašanja in odgovori:

Preberi več

Svetovalnica, 25. september 2017

Sestra Nikolina je  osemnajstič sodelovala v Svetovalnici. Spraševali ste o pripravi jedi iz gob, izdelavi vlečenega testa za zavitke, zmrzovanju gob, kuhanju fižola in soljenju mesa, peki ajdovega kruha in prskanju olja ... Hvala tudi za vaše nasvete in recepte ...

Posnetek celotne oddaje:

Posamezna vprašanja in odgovori:

Preberi več

Svetovalnica, 11. september 2017

Sestra Nikolina je sedemnajstič sodelovala v Svetovalnici. Spraševali ste jo pripravi rdečega kislega zelja, kuhanju goveje juhe, domačem ajvarju, peki palačink, pripravi marmelade brez sladkorja ...

Posnetek celotne oddaje:

Posamezna vprašanja in odgovori:

Preberi več