Svetovalnica, 26. junij 2017
By Matjaž on Jun 28, 2017 | In Juha, Sladica, Zelenjavna, odgovori, Beluši | Pošlji odziv »
Tokrat je sestra Nikolina dvanajstič sodelovala v Svetovalnici. Spraševali ste jo o pripravi jogurtnega peciva, ajdove kaše z gobami, uporabi silikonskih modelčkov za mafine, zakaj se olje peni, naj kuhamo rezance v juhi ali posebej, kaj storiti s peno na vrhu steklenic z bezgovim sirupom, kako narediti borovničeve štruklje?
Z nami ste podelili izkušnje o pripravi višnjevega likerja.
Posnetek celotne oddaje:
Posamezna vprašanja in odgovori:
Jogurtno pecivo,
Ajdova kaša z gobami
O višnjevem likerju (poslušalki Marija in Snežna)
Uporaba silikonskih modelčkov za mafine
Zakaj se olje peni?
Kuhanje rezancev v juhi ali posebej?
Na vrhu bezgovega sirupa se je naredila pena ...
Kako narediti borovničeve štruklje?
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« Svetovalnica, 10. julij 2017 | Svetovalnica, 12. junij 2017 » |