Svetovalnica, 11. december 2017
By Matjaž on Dec 11, 2017 | In Priloga, Sladica, odgovori, Brez mesa, Kaše, Enolončnica | Pošlji odziv »
Sestra Nikolina je triindvajsetič sodelovala v Svetovalnici. Spraševali ste o peki poprtnika, jedih iz ajdove kaše, pripravi krhkega testa za kremne rezine, zakaj se široki rezanci iz riževe moke drobijo, pripravi ričeta, tudi z ajdovo kašo, zakaj medenjaki pokajo, zakaj je božični kruh 'nabit', zakaj špinača pogreni, zakaj se čokoladna krema ne strdi? Hvala tudi za vaše dobre izkušnje in pohvale!
Posnetek celotne oddaje:
Posamezna vprašanja in odgovori:
Kako speči poprtník?
Jedeh iz ajdove kaše
Krhko testo za kremne rezine
Široki rezanci iz riževe moke se drobijo
Ričet
Ričet z ajdovo kašo
Medenjaki
Zakaj je božični sadni kruh 'nabit'?
Zakaj špinača pogreni?
Zakaj se čokoladna krema ne strdi?
Zaenkrat ni odzivov
Napiši komentar
« V letu 2018 | Svetovalnica, 27. november 2017 » |